بیماری دیابت و فشار خون بالا و اضافه وزن را چطور با خام خواری از بین بردم،

من علی‌ نیری ۴۸ ساله متولد تهران،که از چندی پیش خامخواری صد در صد را دوباره شروع کردم .

قبلا فشار خون بالا ۱۵ روی ۱۰ داشتم اما الان فشارم از ۱۰ روی ۷ بالاتر نمی‌رود، قبل از خام خواری به بیماری دیابت مبتلا شده بودم که گاهی تا ۳۶۰ میرسید اما در حال حاضر از ۱۱۰ بالاتر نمی‌رود.

از همه مهمتر اضافه وزنم بود که به حدود ۹۳ کیلو رسیده بودم با قد ۱۶۷ سانتی متر اما حالا ۷۵ کیلو وزنم شده است که حدود ۱۸ کیلو کم نمودم.

خوانندگان گرامی‌ قبل از خواندن مطالب این وب لاگ خواهش می‌کنم که این کلمات را به دقت بخوانید ( هرگز جهت معالجه بیماریها بدون نظر پزشک خود اقدام به خام خواری نکنید)

اما خامخواری یعنی‌ چه؟
خام خواری یعنی‌ نخوردن غذاهای پخته،گوشت،لبنیات،انواع دارو و دوا،چای،و هر نوع غذایی

که به نحوی حرارت دیده باشد ،

خام خواری یعنی‌ خوردن میوه جات تازه ،سبزیجات تازه،آجیل خام،جوانه‌‌ها ،آب چشمه ، ورزش مثل پیاده روی.

فلسفه خام خواری

حدود ۵۵ سال پیش مرحوم آرشاویر در آوانسیان یک فرد ایرانی که به انواع بیماریها مبتلا بود و دو فرزند کوچک خود را نیز به علت بیماری کلیه از دست داده بود،و در طی آن زمان در اثر مطالعات ای که داشت و تاثیر کتابهای بیخر بنر ، خام خواری را کشف نموده و اول خود و همسر ایشان شروع به خام خواری میکنند که ایشان در آن زمان با بیش از ۵۰ سال سنّ و داشتن انواع بیماریها در مدتی‌ کوتاه بیش از ۱۲ کیلو وزن اضافه کم می‌کند و بیماریهای او یک به یک ناپدید میشود،با تبلیغات و نوشتن کتاب و مراجعه به

سمینارهای پزشکان ایرانی‌ شروع می‌کند به آشنا نمودن مردم به خام خواری ، اما استقبالی نمی‌شود،تصمیم می‌گیرد تبلیغات خود را در خارج از کشور ایران شروع کند،کتابهایی بزبان‌های ارمنی برای ارمنستان شوروی در آن زمان ، به زبان‌های انگلیسی و آلمانی‌ برای اروپا و آمریکا نوشته و به طور رایگان به تمام جهان این کتابها را می‌فرستد،در زمان کوتاهی‌ این کار ایشان باعث شهرت خام خواری شده و هزاران نفر با روش خام خواری سلامتی‌ خود را به دست آورده و سیل نامه‌های تشکر آمیز از تمامی‌ جهان به دفتر ایشان واقع در تهران در خیابان سنائی کوچه کامکار شروع میشود. مرحوم آوانسیان چندین کتاب به فارسی‌ نوشتند که کتاب خامخواری از جمله کتابهای ایشان به زبان فارسی میباشد.

در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرده و رستوران خام خواری را ایجاد نموده و مردم هم در ایران به خصوص هنرمندان به این روش گرایش پیدا میکنند ،آرشاویر در آونسیان در سن ۸۴ سالگی در تهران درگذشت،روحش شاد.

سلولهای بدن از دو نوع غذا تغذیه میکنند

غذاهای زنده

غذاهای مرده

غذاهای زنده به غذاهایی گفت میشود که حرارت ندیده باشند خام باشند همانطوری که در طبیعت هستند،مثل میوجات،سبزیجات،جوانه‌ ها،آجیل خام، غذاهای مرده به غذاهایی گفت میشود که حرارت دیده یا فرآیندی روی آن انجام شده
باشد که از غذا از حالت طبیعی خود خارج شده باشد،مثل تمامی‌ غذاهای که در آشپز
خانه‌ها تهیه می‌کنیم.چون با حرارت دادن غذا تمامی سلولهای زنده غذا از بین میرود و دیگر غذای زنده نیست بلکه غذایی مرده به حساب میاید و در بدن مصرف طبیعی‌ ندارد اما غذای زنده در بدن به مصرف سلولهای طبیعی‌ می‌رسد و تمامی‌ ارگانهای انسان به صورت طبیعی‌ کار خود را انجام میدهند.

در خام خواری گوشت و مشتقات حیوانی مثل لبنیات و تخم مرغ نمیخوریم ، در مجموع خام خاری یعنی‌ عوض کردن یک بشقاب غذای زنده یا خام گیاهی با یک
بشقاب غذای مرده.

عسل چون غذای مقوی است و از شهد گلها گرفته میشود و سالیان درازی میماند،خام خواران مصرف میکنند.

عکس‌العمل شفا بخش

درست از زمانی‌ که به بدن غذای مرده نیمیدهیم و با غذای زنده گیاهی تغذیه می‌کنیم سیستم بدنمان شروع به پاکسازی نموده و سموم و گوشتهای اضافه شروع به حل شدن در خون میکنند،که این کار باعث انواع ناراحتی‌‌ها میشود،که به این میگویم عکس‌العمل شفا بخش،که میتواند با سر درد با کهیر ،با شکم درد ،عصبانیت اسهال ،و دهها ناراحتی‌ مختلف بروز کند،که گاهی حتی تا چند هفته هم طول می‌کشد،اما بعد از اینکه رفع سموم میشود شخص خود را سبکتر و سالم تر می‌بیند.
تغییرات وزن خیلی‌ زود شروع میشود،گاهی تا روزانه نیم کیلو از وزن کم میگردد،که شخصی‌ که ۱۵۰ کیلو بود مثلا در عرض چند ماه به ۷۰ کیلو می‌رسد.
سلامتی و خام خواری،خام خواران به طور کلی‌ سلامتی‌ بالائی دارند،یکی از دوستان خام خوارم که بیش از ۳۵ سال است که خامخوار است در این ۳۵ سال هرگز سرما نخورده است و هر موقع فردی که سرما خورده است را مخصوصاً بغل کرده تا شاید
خودش هم سرما خوردگی بگیرد!
به دفعات زیاد با اسناد و مدارک زیاد که در ایران موجود است با تغذیه خام بیشتر بیماریها از جمله سرطان معالجه شده است،البته بعضی‌ از بیماریهای مزمن جهت معالجه به زمان زیادی نیاز دارد ، اما خود بنده که خیلی‌ زیاد بیماری دارم!در عرض ۴ ماه خام خواری

۱۸ کیلو از وزنم را کم کردم و هم اکنون ۷۵ کیلو هستم ، فشار خون ۱۵/۱۰ را به ۱۰/ ۷ رسیده است،و قند خون از که بالای ۳۰۰ بود هم اکنون به پایین ۱۱۰ آمده است،اینها همه کار طبیعت خدا است.

قدرت و توان جسمی روز به روز یشتر میشود،بطوری که بعد از چند ماهخام خواری میتوانم به راحتی ۲ ساعت پیاده روی کنم ، و هم اکنون که در خارج از کشور به سر میبرم و کارم سخت و بدنی است ،به راحتی از عهده کارم بر میایم،۱۴ ساعت کار روزانه را انجام میدهم بدون خستگی در سن ۴۸ سالگی ،اینها همه کار طبیعت است .

ورزشکاران با خام خواری میتوانند به رکوردهای باور نکردنی دست بیابند ،و در سکو های اول جهانی بایستند .

بیمارانی که جوابشان کرده بودند هم اکنون با خام خواری به سلامتی رسیده اند.البته این روش غذای کمی سخت است و باید برای بیماران با نظر پزشک انجام شود.

خام خواری ۱۰۰% در دراز مدت تاثیرات خوبی دارد اما به علت تاثیر جامعه امکان ترک این روش است که نباید نا امید شد چون میشود با درصد بالای خام خواری به خام خواری ادامه داد .

میگویند که در گیاهان پروتئین نیست، میپرسم پس اسب یا فیل چطور مواد غذایی خود را از گیاهان بدست میاورند تازه آنها نمیتوانند بیش از چند گیاه به دست آورند اما انسان میتواند همه گیاهان را داشته باشد.
شیر برای مصرف نوزاد پستان داران میباشد نه برای مصرف انسان بزرگسال ،تازه شیر گاو برای گوساله و بز برای بزغاله است و شیر مادر برای کودکش ،همان طوری که میبینیم ما انسانها همه چیز را جایش را عوض کردیم ،کدام فردی شیر مادرش را در سن ۲۰ سالگی میخورد؟!
اگر از قوانین طبیعت سر پیچی‌ نکنیم بیمار نمیشویم،به حیوانات نگاه کنید ،آنهایی که در طبیعت دست نخورده هستند آیا سرطان میگیرند؟آیا سرما خوردگی میگیرند؟آیا به خاطر یه مقدار غذا سر پدر ،مادر ،خواهر یا برادر و یا دوستان خود کلاه می‌گذراند؟

از همه جالب تر توان ورزشی در خام خواری آنچنان بالا میرود که بعد از مدتی‌ کوتاه میشود به راهپیمایی‌های طولانی‌ رفت،و جالب این که توان جنسی‌ چند برابر میشود،اعصاب آرامش یافته،و روحیات خامخوار عوض شده و شخص دیگری میشود.

وقتی‌ که خامخواری را شروع می‌کنیم فامیل و نزدیکان شروع میکنند به مخالفت،و مانع این کار میشوند،که باید در این شرایط به آنان گفت که این فقط یک رژیم غذای است و اگر در مهمانی بودید و همه نگاه‌ها به ظرف غذای شماست ،بهترین کار اینست که کمی‌ از غذای پخته در ظرف غذایتان ریخته تا از شر نگاه‌ها ها به ظرف غذایتان راحت شوید!
خام خواری کاری بزرگ است که از عهده هر کسی‌ بر نمیاید ، هر کسی‌ نمی‌تواند به راحتی‌ عادت نسلهای گذشته خود را عوض کند ، لذا معمولان کسانی‌ که این روش تغذیه را شروع میکنند نمیتوانند به طور صد در صد ادامه بدهند ، اما اینجا راهی‌ است که اگر حد اقل ۷۵ در صد مواد غذای مصرفی میوه جات و سبزیجات و آجیل خام باشد بهتر از روش پخته خواری می‌باشد ، اما جهت درمان بیماریها میبایست روش صد در صد خام خواری را ادامه داد تا بیماری ریشه کن گردد ،البته با نظر پزشک خودتان ،
، بسیاری از خام خواران قدیمی‌ که سالهاست این روش را ادامه میدهند در صدی از غذاهای پخته مصرف میکنند .

این مطالب را به نگارش آوردم که در شروع خام خواری اگر به پخته خواری برگشتید احساس سر خوردگی پیدا نکنید چون میشود که روش ۷۵ % را حداقل ادامه داد.
البته بنده در حال حاضر خامخوار ۱۰۰ % هستم.

گوشت و خامگیاه خواری:

گوشت در خامخواری مصرف نمی‌شود،مشتقات حیوانی‌ هم مثل لبنیات و تخم مرغ هم استفاده نمی‌شود.
اصولاً گوشت حیوانات گوشتخوار را که نمی‌شود مصرف کرد به علت مسمومیت بالای آن،وگوشت چهارپایان هم هر چه مسمومیت گوشت کمتر باشد یعنی‌ جوان تر باشد بیشتر قابل تحمل است ، مثل گوشت بره یا گوشت گوساله،هر غذای که مصرف میشود در صورتی‌ که کمتر مسموم باشد بهتر است،در فلسفه خامخواری کالباس ، سوسیس از قبیل غذا‌های مسموم هستند .
صفات حیوان خرده شده به انسان انتقال می‌یابد .گوسفند ترسو و دنباله رو میباشد،خوک تنها حیوانی‌ است که به جفت خود تعصب ندارد، شتر بسیار کینه جو است، گاو حیوانی‌ نترس می‌باشد.
شیرینیجاتی مثل خرما ، کشمش ،عسل از غذاهای مورد مصرف خام خواران می‌باشد، و شیرینی‌ جات قنادی‌ها را خام خواران مصرف نمیکنند،چون حرارت دیده است.
به میوه جات خشک که مواد نگاه دارنده میزنند مثل تیزاب ، این مواد باعث میشود که حتی کرم هم به کشمش یا انجیر خشک نزدیک نشود،در نتیجه این مواد برای انسان هم خطر ناک است، و در خام خواری مصرف نمی‌شود،که به کشمش‌های سبز ، آلوهای نرم و شفاف ، یا کلا به میوه جات خشک میزنند که تازه بماند.هم اکنون در خارجه فروشگاهای است که میوه جات ارگانیک ارائه میکنند ، ما فامیلی داریم که ۵ هکتار زمین دارد که سالانه چندین کامیون سم و کود شیمیائی به خورد درختانش میدهد،که ما هم در فروشگاها اینها را تهیه می‌کنیم!
اصولاً میوه‌هایی‌ که با کود شمیایی به عمل آمده باشند بزرگ و قشنگ هستند اما مزه ندارند ،و خاصیت طبیعی‌ میوه را هم ندارند ،میوه‌هایی‌ که ارگانیک بعمل آمده باشند کمی‌ کوچک و حتی کرم دار هستند .
خام خواران نمک به مقدار معمول مصرف میکنند البته نمک دریا، ادویه هم به مقدار لازم مصرف میکنند.

در خام خواری انواع خوراک های خوش مزه خام گیاهی تهیه میشود که در آخر این کتاب طرز تهیه آن میاید.

نتایج خام خواری از زبان خام خواران :

دکتر غلامعلی بسکی (زادهٔ ۱۳۱۰ در سبزوار) , وی در سال ۱۳۴۵ بیمارستانی را در شهر گنبد کاووس تأسیس کرد, اما در ۱۳۴۹ زندگی شهری را رها کرد و به مرور تبدیل به یک خام گیاهخوار مطلق شد ,دکتر بسکی بسیاری از اموال خود را صرف امور خیریه کرده است .ایشان باغ انگوری با روش آبیاری از فاضلاب ایجاد نمودند .
ایشان می‌گویند:
“بار‌ها این را اعلام کردم که هر شخصی‌ ۲۸ گرم گندم جوانه زده روزانه میل کند سرطان نمی‌‌گیرد”
ایشان بیماریهای خود را با خام خواری از جمله آب‌مروارید چشم و دیسک کمر و حساسیت‌های پوستی معالجه نمودند.
یکبار دکتر بسکی در بیمارستان در اثر لیز بودن زمین سخت به زمین می‌‌خورد که در نتیجه دست ایشان می‌شکند جراحی دست ایشان با بیهوشی موضعی انجام میشود که دکتر بسکی به عنوان اعتراض به جراح خود می‌گوید که چرا اینقدر طول کشیده است این جراحی ، و دکتر جراح می‌گوید دکتر من نمیتوانم استخوان دست شما رو با وسایل معمول دریل کنم! که این نشان این است که استخوان خام خوارا ن سفت‌ترین استخوانها است و پوکی استخوان در خام خواران معنا ندارد.

آقای مهندس متوسلانی که ۳۶ سال خامخوار هستند.که از زمان مرحوم آوانسیان خام خوار میباشند از سال ۱۳۵۲ از لحظه‌ای که کتاب را خواندند ،خام خواری را شروع کردند و با۱۱۰ کیلو وزن ۴۰ کیلو کم نمودند.در سنّ ۲۸ سالگی با چاقی زیاد و تنگی نفس به سلامتی‌ میرسند که تا امروز حتی سرما خوردگی هم نداشتند.قرصی نخوردند و در سلامتی کامل به سر میبرند.

 

خانم مریم حسینی که ۵ سال است که خام خوارند ، و مرکز تغذیه طبیعی‌ را در حال حاضر در تهران اداره میکنند می‌گویند :

چرا در این ۵ سال که خام خوارم ، مریض نشدم ، که در عرض ۲ ماه با بیش از ۸ بیماری به بهبودی میرسم.

ایشان با تلاش شبانه روزی به شکرانه سلامتی به دست آمده از خام خواری رستوران خام خواری را در تهران به آدرس فلکه صادقیه ،انتهای اشرفی اصفهانی ، خیابان معین ، ، کوهسار۴ شرقی‌ ، پلاک ۱۰ طبقه ۲ افتتاح نمودند.

روزهای ۱شنبه ، ۲ شنبه ، ۵ شنبه ,جمعه

تلفن ۴۴۸۲۰۷۲۰

 

آقای دادگر :
از خام خواران قدیمی‌ که از زمان مرحوم آوانسیان خام خواری را شروع کردند و از دوستان بنده میباشند که در زمان شروع خام خواری ، ایشان هیچ گونه بیماری خاصی‌ نداشت اما به خاطر حقیقت به این روش روی آوردند.
جالب اینجا است که ایشان با بیش از ۵۰ سال سنّ مثل یک جوان ۳۵ ساله میمانند و موهای ایشان سفید نشده است .

 

آقای کاظم یعقوب پور :

“شصت واحد انسولین صبح میزدم و شصت واحد انسولین شب میزدم، با این حال قند من پایین نمی‌آمد ، بعد از ظهر قند من ۳۵۰ یا ۴۰۰ بود که وسط روز هم ۱۰ واحد رگولار و م پ اچ میزدم که قندم بییاید پایین اما هیچ اثری نداشت.دکترها می‌گفتند که آب هویج نباید بخوری یا خربزه و انگور که عاشق اینها بودم و با حسرت به اینها نگاه می‌کردم . یعنی‌ میشود بدون انسولین زندگی‌ کرد ، بگذار بروم ببینم چه میشود،اومدم اینجا یکی‌ میگفت که سرطان داشتم خوب شدم ، یکی‌ میگفت سکته مغزی کردم خوب شدم،صبح بیدار شدم شروع کردم به میوه هایی که دوست داشتم ، به خوردن آنها ، هفته پیش ۱۲۵ کیلو بودم اما در ۱ هفته ۱۱۵ کیلو شده‌ام.”

ا – ج : کودکی ۹ ساله که ایشان با خواندن کتاب خام خواری بیماری دیابت را شخصاً معالجه میکنند :

” از عید به این طرف با توجه به اینکه ادرار زیاد داشتم و آب زیاد میخوردم به دکتر مراجعه کردیم و بعد از آزمایش معلوم شد قندم روی ۸۰۰ می‌باشد بلافاصله من را در بیمارستان بمدت ۱ هفته بستری کردند ، که با مطالعاتی که از کتاب خام خواری داشتم با روش خام خواری این بیماری را از بین بردم به سلامتی‌ رسیدم ، بیشتر میوهای آب دار میخورم و قدرت بدنیم ۲ برابر شده است.”

آقای سعادت :

من در سال ۱۳۵۹ به علت تنگی دریچه میترال قرار بود عمل جراحی شوم که ۲ روز به عمل جراحی با خواندن کتاب خام خواری ،خام خوار شدم ،قبلا نمی‌توانستم که از چند طبقه بالا روم ، بعد چند هفته به راهپیمای میرفتم ،روزی با یک کوه نورد بعد از ۷ ماه خام خواری ، به کوهنوردی رفتیم در عرض ۷ ساعت به توچال رسیدم و دوست کوه نوردم جا ماند! دکترها می‌گفتند که این ناراحت فیزیکی‌ است و با خام خواری مخالف بودند اما من با خام خواری به سلامتی‌ رسیدم ،بعد از ۱ سال با مراجعه به دکترم “میگفت که من خط عمل روی سینه‌ات نمی‌بینم ، تو چه کار کردی “، و من گفتم که با خام خواری خوب شدم .دکترم باور نمیکرد که من به این سلامتی رسیده باشم .

لیست افراد مشهور خام گیاه خوار و
گیاه خوار

آرشاویر در آوانسیان

ماهاریشی ماهش یوگی

آلبرت آنیشتن

صادق هدایت

برژیت باردو

فیثاغورث

ماهاتما گاندی

جورج برنارد شاو

تو لستوی

مایکل جکسون

داستین هافمن , هنرپیشه

خانم رزا پارکس

سقراط

هنری فورد

مارک توین

چارلز داروین

نیوتن

لئوناردو داوینچی

توماس ادیسون

کارل لویس، دونده

بروس لی

پاول مک کارتنی

تاگور

فئودور داستایوسکی

آلبرت شوایتسر، پزشک

اوشو

رومن رولان

زرتشت

کورش کبیر

ژان ژاک روسو‬

ابو علی‌ سینا

بودا

‫نیچه

خسرو پرویز ساسانی

و بسیاری از ورزشکارن ، هنرمندان ، سیاستمدارن و موسیقیدانان

سیب زمینی‌ :

در درمان بیماریهای معده بسیار مفید است.

مردم کشور آلمان که بسیار سیب زمینی‌ در غذاها مصرف میکنند با اینکه بسیار آبجو و مشروبات الکلی مصرف میکنند که برای معده خطرناک می‌باشد اما به بیماریهای معده کمتر مبتلا میشوند.زیرا ایشان بسیار سیب زمینی‌ مصرف میکنند.

شخصی‌ را در خام خواری میشناسم که بنام آقای عزیزی که شرح حال ایشان جالب است.ایشان به سرطان معده و خون ریزی معده مبتلا بود،و از هموطنان ترک زبان می‌باشد،خودشان به مزاح میگویند که فقط یک ترک میتواند دو گونی سیب زمینی‌ خام بخورد،ایشان بعد از آشنایی با خام خواری به جهت اینکه شنیده بود که سیب زمینی‌ برای معده مفید است به مدت دو هفته رژیم خام خواری را با سیب زمینی‌ خام رنده شده و عسل شروع می‌کند که بعد از دو هفته خون ریزی معده بر طرف میگردد،و بعد از مدتی‌ کلا به سلامتی‌ میرسند.

البته به نظر مرحوم آوانسیان تمامی میوجات و گیاهان خام همگی به تنهایی هر کدام توانایی شفا دادن را دارند.اما این سلیقه ما می‌باشد در انتخاب غذا و مخلوط نمودن آنها که به صورت غذاهای مختلف تهیه می‌کنیم.لذا خوردن سیب زمینی‌ خام
به نظر بنده کمی‌ مشکل میباشد.

دستور غذاهای خام گیاهی‌

سالاد خیار :خیار ۴ عدد ، ماست گیاهی‌ ۲ پیمانه ، سیر ریز شده ۱ قاشق ، روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری ، برگ نعنا خرد شده ۱ قاشق ، نمک ، فلفل

خیار را پوست گرفته و خرد می‌کنید ،سیر و آبلیمو را به مدت ۵ دقیقه میخیسانید و آنرا صاف کرده و در ظرف شوید و ماست گیاهی را ریخته و سیر به آن اضافه می‌کنید با هم مخلوط کرده ،خیار و روغن زیتون و نعنا را روی سالاد می‌ریزید .

ماست گیاهی‌:

مقداری بادام هندی را در مخلوط کن خرد کرده بصورت پودر در آورده ، آب به مقدارلازم و آبلیموی تازه ۲ قاشق ، تا شیر غلیظی شود ،در ظرف بسته ۱ روز در اتاق با حرارت معمولی‌ میماند ، که به صورت ماست میشود و میتوانید در غذاهای گیاهی برای ماست خیار یا ماست استفاده گردد.

شیر بادام:

چند مشت بادام خام را در ظرفی از آب ریخته به مدت ۱۲ ساعت می‌گذاریم بماند، در مخلوط کن بادام را ریخته مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم سپس مخلوط کن را روشن کرده تا کاملا بادام‌ها در آب بصورت شیر در آیند،از صافی ردّ کرده نوش جان می‌کنیم.

میشود مقداری نمک و آبلیمو هم به آن اضافه کرد.

بجای بادام میشود از آجیل‌های دیگر مثل بادام هندی ، فندق … یا مخلوطی از همه استفاده کرد.

آب گوجه فرنگی‌ : بسیار لذیذ و براحتی آماده میشود،چند عدد گوجه فرنگی‌ در آبمیوه گیری یا مخلوط کن ریخته سپس به آن مقداری نمک ، فلفل و آبلیموی تازه اضافه کرده و نوش جان نمایید

دیابتی‌ها آب گوجه فرنگی‌ هر روز چند لیوان مصرف کنند که باعث رقیق شدن خون میگردد.

سوپ گندم :

جوانه گندم ۵۰۰ گرم ، مغز گردو ۲۰۰ گرم ، یک عدد چغندر کوچک ، یک عدد هویج ، روغن زیتون یک فنجان ، آب لیمو ، پیاز یک عدد ، نمک ، فلفل ، آب گوجه فرنگی‌ ۲ بشقاب ، کمی‌ پوست پرتقال.

گندم ،مغز گردو ، چغندر ، هویج ، گوجه فرنگی‌ و پوست پرتقال را پشت سر هم چرخ می‌کنیم و سپس روغن زیتون ،آب لیمو ، نمک ، فلفل اضافه می‌کنیم ، سبزیجات معطر مثل مرزه ، ریحان ، ترخون ، نعنا به مقدار کم اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم ، مایع سوپ آماده است ، در یخچال گذاشته و در موقع مصرف مقداری کاهو ، خیار ، شوید را خرد کرده با مایع با مقداری آب مخلوط کرده ،در تابستان چند تکه یخ اضافه میگردد.

دلمه گوجه فرنگی‌ :

داخل ۴ عدد گوجه فرنگی‌ بزرگ را بیرون آورده، آب آنرا برای چاشنی‌ نگاه میداریم ، بعد نیم فنجان تربچه خرد و ریز ریز شده را با کمی‌ سیر و پیاز مخلوط کنید و مقدار لازم روغن زیتون و لیمو ترش و نمک اضافه می‌کنیم ، سپس داخل گوجه فرنگی‌‌ها را پر کرده ، آب و محتویات گوجه فرنگی را در آن می‌ریزیم، روی کاهو در دیس چیده ، استفاده می‌کنیم.

نان :

مقداری آرد سبوس دار جو یا گندم یا مخلوطی از آنها را با روغن زیتون و آب به نسبت ۱ و ۲ بصورت خمیر ترد آورده و در دیس مخصوص بفشارید و چند دقیقه بحال خود در یخچال بگذارید و سپس ببرید و در صبحانه با شیر گیاهی و عسل میل کنید.

کمی‌ نمک هم به خمیر اضافه نمایید،این خمیر را با وردینه بصورت ورقه نازک در آورده و زیر آفتاب خشک نمائید،و میل نمائید.

حلیم بادمجان
غذای لذیذی است و بنده هر روز مصرف می‌کنم

بادمجان ۳ عدد ، گوجه فرنگی‌ ۲ یا ۳ عدد کوچک،مغز گردو خرد شده به مقدار لازم،مقدار کمی‌ زرشک ، آبلیموی تازه ۲ قاشق ،نمک ، فلفل ، روغن زیتون فراوان ,کمی‌ سیر خرد شده.

گوجه‌ها را رنده یا در مخلوط کن خرد کرده اما زیاد له نشود،بادمجان هم به صورت رنده یا مخلوط کن جداگانه آماده شود،مغز گردو خرد شده به مقدار نیاز و کمی‌ زرشک ،نمک و فلفل و آبلیموی تازه همه را در ظرفی‌ ریخته بهم زده ,‌ سیر خرد شده و روغن زیتون روی آن ریخته خنک نوش جان می‌کنید.

ترشیجات:
سبزیجاتی از جمله گوجه فرنگی‌ ،بادمجان ، کدو ، کلم ، سیر ، پیاز ، گشنیز ، جعفری ، لوبیا سبز ، فلفل ، و غیره را در آب غوره تازه بریزید مدت ۳ روز باشدکمی هم نمک بزنید،مقدار آب غوره طوری باشد که سبزیجات در آن شناور باشند.تا مدت ۱ هفته قابل مصرف است.

حلیم:جوانه گندم ، مغز گردو،عسل ،ارده،دارچین،پودر نارگیل،کنجد

سوپ:جوانه گندم ، مغز گردو،هویج،خیار،گوجه فرنگی‌،روغن زیتون ،ادویه

خوراک آلو اسفناج:اسفناج،مغز گردو،آلو،ادویه،بادام هندی

کوفته:جوانه گندم ،مغز گردو،کشمش ، سبزی کوفته،زرشک ،آلو ، پیاز ، روغن زیتون ، ادویه

کتلت روسی:جوانه گندم ، مغز گردو،بادام هندی ، ذرت، شوید خشک ، پیاز ، زرشک ، سیر ،روغن زیتون ، ادویه

طاس کباب:جوانه گندم ، مغز گردو،هویج ،کدو،فلفل سبز ، پیاز ، زرشک ، پودر کنجد ، نعنا خشک ، لیمو عمانی ،ادویه، روغن زیتون

دلمه کاهو :جوانه گندم ، مغز گردو ، سبزی دلمه ، کاهو ، زرشک ، کشمش ، برگه زرد آلو ، روغن زیتون ،ادویه

حلیم بادمجان:بادمجان ، مغز گردو ، کدو ، گوجه فرنگی‌ ، زرشک ، زیتون ، ادویه

خوراک هندوانه :

جوانه گندم ، مغز گردو ، پوست هندوانه ، برگه زرد آلو ،خیار ، هویج ، فلفل دلمه ، زرشک ، سیر ، روغن زیتون ، ادویه

دلمه گوجه فرنگی‌ :

جوانه گندم ، مغز گردو ، روسری دلمه ، گوجه فرنگی‌ ، زرشک ، کشمش ، برگه زرد آلو ، روغن زیتون ، ادویه

ماست خیار :

بادام هندی ، بادام زمین ، مغز گردو ، پودر نارگیل ، خیار ، کشمش ، نمک

خورش فسنجان :

جوانه گندم ، مغز گردو ، برگه زرد آلو ، انجیر ، آب انار ، روغن زیتون ، ادویه

خوراک سیب آلو :

جوانه گندم ، مغز گردو ، هویج ، به ، سیب ، برگه زرد آلو ، آلو ، روغن زیتون ، ادویه

کوکو سبزی :

جوانه گندم ، مغز گردو ، ،سبزی کوکو ، پیاز ، کاهو ، ذرت ، زرشک ، سیر ، روغن زیتون

کیک :

خرما ، مغز گردو ، عسل ، هل ، بادام هندی ، کشمش ، کنجد ، ارده ، پودر نارگیل ، میخک ، آرد ، سیب

نمونه غذای خودم که طی یک روز صرف میشود :

صبحانه :

۲ مشت بادام خام که از شب قبل در آب میخیسانم و ۲ مشت خرما در ظرفی‌ ریخته و صرف میشود.

ساعت ۱۰ صبح :

یک بشقاب از میوه جات مختلف که خرد شده باشند از قبیل : ۱ عدد سیب ، ۱ عدد شلیل ، ۱ عدد موز ، کمی‌ انگور ، و ۱ عدد پرتغال که آب آن روی این میوه‌های خرد شده گرفته میشود،و صرف میشود.این غذا بسته به میل شما و انواع میوجات فصلی میتواند تغییر کند.

بعنوان ناهار :

یک ظرف سالاد شیرازی و یک ظرف حلیم بادمجان که دستور تهیه این غذا در این کتاب آمده است.

به عنوان شام یک ظرف سالاد شیرازی و کمی‌ خرما و بادام و چند عدد موز صرف میشود.

این منوی ۱ روز غذای بنده بود ، البته در روزهای دیگر متفاوت میباشد.اگر دسترسی به رستوران خام خواری داشته باشم که ناهار را اکثرا در آنجا صرف می‌کنم.

* حبوبات را در مخلوط کن خرد نکنید چون غذا بدبو میشود.

* پیاز را رنده تا چرخ نکنید چون تلخ میشود،با ساطور یا پیاز خرد کن استفاده شود.

* سبزجات معطر (نعنا ، مرزه ، ترخون ، ،،،) زیادش غذا را تلخ می‌کند.

* سیب زمینی‌ در آخرین لحظه تهیه غذا خرد یا رنده شود و گرنه غذا تلخ میشود.

* از زعفران برای معطر کردن یا رنگ قرمز در غذا‌ها استفاده میشود که در مخلوط کن با
آب به مدتی‌ چرخانده میشود.زیادش غذا را تلخ می‌کند.

* زیادی زردچوبه باعث تلخی‌ غذا میشود.

* عسل در ظروف شیشه‌ای یا سفالی لعاب دار نگهداری میشود.

* آبلیموی تازه مصرف شود.

* زیاده روی در مصرف آرد باعث میشود که غذا طعم خام آرد بگیرد.

* آب لیموی تازه از تیرگی آب میوه‌ها جلوگیری می‌کند.

* فقط از آبمیوهای تازه استفاده گردد.

* برای رنگ کردن پودر نارگیل از چغندر ، آب سبزیجات ، آب کلم ، آب پرتغال ، زعفران ،

آب گوجه ،،،استفاده گردد.

* سفیده پوست پرتغال و یا لیمو را بخوبی بگیرید چون سبب تلخی‌ غذا میشود.

*دارچین و دیابت :دارچین به عنوان داروی طبیعی برای درمان دیابت مصرف میگردد.

خام خواری قدرت جنسی را چند برابر میکند،مثلا شما اگر به هندوستان بروید چون کشوری است که بیشتر گیاه خواری میکنند تعداد زاد و ولد بیشتر است.

رژیم غذای گوشتی فقط باعث گرفتگی عروق قلبی و حمله قلبی نمی‌شود بلکه میتواند باعث نتوانی‌ جنسی‌ هم شود ، که در اثر گرفتگی عروق جریان خون در اعضای مربوطه به راحتی‌ گردش نمیکند و به خوبی‌ عمل نخواهد کرد، علت اینکه هم اکنون قرص‌های که برای ناتوانی مردان می‌باشد که بازار خوبی‌ دارد به علت تغذیه غلط میباشد و اگر بر روی بسته این قرص‌ها دقت کنید نوشته است برای عمل کرد بهتر از غذاهای چرب پرهیز کنید،خوب اگر خام خواری را انجام دهید دیگر نیازی به این قرص‌ها ندارید.چون عروق از چربی‌‌ها پاک میگردد.

میوه جات و گیاهانی که برای ازدیاد نیروی جنسی مفید است :

انجیر , آناناس , پسته , خرما , انبه , موز , دارچین , به دانه , زیتون , سیر , هلو ,

نارگیل , گلابی , آلبالو , کرفس , بادام , گردو , انگور , آووکادو , اسفناج , انار , شلغم

ضمنا عناب نیروی جنسی را کم می کند .

خام خواری در درمان بیشتر بیماریها اثر دارد.از جمله بیماریهای که با خام خواری بهبود زیادی مییابد به شرح زیر می‌باشد،اما حتما برای شروع خام خواری جهت درمان بیماریها حتما با پزشک خود مشورت نمایید.
سردرد ، سکته ، ورم مفاصل ، ناراحتی‌‌های معده ، پوکی استخوان ، مشکلات حافظه ، سرما خوردگی ، سرطان ، فشار خون ، دیابت یا قند خون ، ام اس ، ناتوانی‌‌های جنسی‌ ، چاقی ، لاغری ، ضعف ، تنگی نفس ، بیماریهای تیرویید ، غدد خوش خیم و بد خیم ، آسم ، بواسیر , سینوزیت , بیمارهای قلبی , نقرس و واریس , اگزما , نفخ معده, ورم معده , …

من از ۱۵ سالگی که با کتاب خام خواری آشنا شدم چند بار اقدام به خام خواری نمودم که هر بار نتوانستم به علت مخالفت خانواده‌ام به آن ادامه بدهم اما در این حین با باشگاه خام خواری و مرحوم آوانسیان و دیگر افرادی که دست اندر کار خام خواری بودند آشنا شدم.

بعد از فوت مرحوم آوانسیان آقای رمضانی باشگاهی دیگر در تهران افتتاح نمودند که به هم راهی‌ آقای ابوالفضل کیهانی در تلاش به معرفی این روش فعالیت میکردند ، که در این حین آقای راد پویا هم خام خوار شدند و کتاب‌های مختلفی‌ نوشتند،بعد از این افراد آقای به نژاد رستورانی در ونک تاسیس نمودند که بسیار مقبول مردم بود ،و آقای مهندس آزاد بخت مرکز تغذیه در خیابان ستار خان تاسیس نمودند و سالها در تلاش به معرفی این روش بودند که در نهایت خانم حسینی و آقای مهندس متوسلانی اقدام به تاسیس رستوران در تهران که آدرسش را در کتاب آوردم نمودند.

اگر نام افرادی را در این میان نیاوردم به علت اطلاعات کم من میباشد و ببخشید.

با تشکر از همه افرادی که در این راه مشکل با فدا نمودن وقت ، سرمایه ، و وجود خود اقدام به آگاهی‌ جامعه میکنند.

هم اکنون که این جملات رو مینویسم بیش از ۹ ماه از خام خواری ۱۰۰% بنده می‌گذرد،هر روز بیش از ۱۲ ساعت کارو فعالیت می‌کنم و ورزش روزانه قطع نمی‌شود ، برای اینکه مقید به ورزش باشم در یک باشگاه ورزشی هر روز ۱ ساعت ورزش بدن سازی می‌کنم،روزانه بیش ۲ ساعت کلاس زبان بر داشته‌ام و مقدار خوابم کمتر شده است.از انواع میوه جات و سبزیجات و آجیل خام هر روز استفاده می‌کنم،و به زندگی‌ امید وار تر شده ام،با اینکه در کشور غریب هستم و با مشکلات کاری و زبان ،،، روبرو هستم اما به کمک تغذیه سالم با امید واری راهم را میپیمایم. حدود ۱ ماه پیش یک سرما خوردگی مختصر با گلو درد داشتم که بعد از ۳ روز کاملا رفع شد،البته این عکس‌العمل شفا بخش خام خواری بود.
——————————————————————————————————————————————————

may/29/2011
با سلام هم اکنون که این نوشته‌ها را مینویسم بیش از ۱۷ ماه است که از خامخواری صد در صد من می‌گذرد ، به علت کار زیاد و استفاده از کامپیوتر و پشت میزنشینی و عدم تحرک زیاد مدت ۵ ماهی‌ است که ورزش نمیکنم که به این خاطر هفت کیلو به وزنم اضافه شده است، ,که میخواهم دوباره ورزش را شروع کنم ،البته علت اصلی‌ چاق شدن من مصرف زیاد آجیل خام می‌باشد ، به خصوص بادام هندی زیاد مصرف می‌کنم. خام خواری را به صورت ۱۰۰ % انجام میدهم ، قدرت بدنی بیشتر شده و افکار و ایده‌های کاری را بدون ترس به اجرا میگذارم و با امیدواری ادامه میدهم که به نتیجه هم می‌رسد ، میزان مصرف غذا‌های خام گیاهی‌ به نسبت قبل کمی‌ کمتر شده است ، میزان خوابم روزانه ۷ ساعت است ، روزانه تقریبا دو وعده غذا صرف میشود ،البته بین غذا هم میوه‌جات مصرف میگردد. غذای اصلی‌ بیشتر از سالاد است که به جای روغن‌های گیاهی‌ از مخلوط گردو و آب که در همزن به عمل می‌آورم و به صورتی‌ از سٔس ماینز در میاید استفاده می‌کنم.
در اینجا لازم به توضیح است که علت مصرف نکردن روغن‌های گیاهی‌ به علت این است که از میزان طبیعی بودن آن اطلاعی ندارم ، حتی در خارج از ایران هم نمیتوانم روغن طبیعی پیدا کنم ، به این علت که وقتی‌ برای خرید یک شیشه از روغن زیتون میروم گرانترین آن که ادّعا میکنندِ طبیعی است بالای ۲۰ دلار است ، من پیش خود حساب می‌کنم چند کیلو زیتون باید فراوری گردد که این مقدار روغن زیتون بدست آید که میبینم امکان پذیر نیست ،لذا نمیتوانم اعتماد کنم ! و دیگر اینکه به محض مصرف این روغن‌ها وزنم بالا میرود.

باز هم سلام ،مراحل ترجمه این وبلاگ به زبان انگلیسی‌ به پایان رسیده و آماده انتشار به زبان انگلیسی در اینترنت می‌باشد.هدفم از انتشار مطالب این وبلاگ به زبان انگلیسی معرفی بیشتر خامگیاه خواری به جهانیان و سلامتی همه مردم دنیا می‌باشد.